LITT OM OSS

Hundevante og snille mennesker som elsker å omgås hunder.
Selv om jeg som eier av firmaet selv har utdannelse både som adferdsterapeut, og dessuten har drevet flere hundeforretninger samt hundeskoler i oslo, vektlegger vi at den som lufter hunden har erfaring, er snill og simpelthen bare stortrives med hunder, og har mye å gi.
Det hjelper fint lite med lang utdannelse innen hund dersom du ikke trives med,og elsker å omgås de.
Av alle hunder jeg har møtt med mine nå 22 års erfaring har jeg ennå ikke møtt en eneste hund jeg ikke har likt eller fungert med.
Vårt fokus er å leke og sørge for at hunden har et hyggelig avbrekk på dagen!
Videre er det heller ikke aktuelt med for mange hunder pr tur, avhengig av gruppen hunder og deres trivsel er det 2-6 hunder pr tur. Vår erfaring er at for mange hunder pr tur blir stressende for hundene og dette er etter vår mening ikke akseptabelt. Når det gjelder bilkjøring vil vi etter samtale med eier avtale om det passer slik at hunden blir med og henter de andre hundene eller blir hentet sist så den slipper å kjøre bil. Vi driver ikke "business" på hundenes bekostning. Alle hunder skal trives hos oss, hvis ikke er hele vår filosofi om å hjelpe hunder og eiere til en bedre hverdag uten verdi
!


Du kan treffe oss på Facebook messenger Dogwalk.no tlf 91705540 eller postadresse Dogwalk møllefaret 70 c 0750 Oslo 


Et utvalg av en gjeng på tur. Noen turer er med flere hunder, noen er med få, avhengig av hvem som passer sammen!

Kommentarer

30.06.2021 20:29

Jeanette

Hei, Har dere mulighet for å lufte en 9 år gammel bordercollie. 2-3 ganger i uken? Hun er veldig leken:)